widget blog


I made this widget at MyFlashFetish.com.

love girl-cn blue

falling object simanis

simanis simanis simanis simanis simanis simanis simanis simanis simanis simanis simanis simanis simanis simanis simanis simanis simanis simanis simanis simanis

moco pet

Friday, September 2, 2011

raya kat umah sendiri je la weyh!!

weyh!! bangon dr tido terus dpt 15 hinggit la weyh!!haha korang ade ke mcm tuh?? xde en..lalalala~ x yah g mane2 der..mcm raya kedue uh..aku bangon je tibe2 ad 30 hinggit..waaahhh!!! ade ke weyh!! hahaha seronok weyh!!masyuuuukkk~~ehehehe

then mama aku masak spagetti..huhu sedapnye~~ nyum nyum nyum.. pas uh pakcik aku leh bg ikan talapia 3 ekor ke 4 ekor..pergh!! bukan main besar lagi tuh..hohoho mama aku siang ikan uh..t mlm nak bakar..hehee nyum nyum nyum..sedapnye mkn mlm nih..x sabarnye tunggu mlm plax..huhu then mama tibe2 ckp nak belikan camera..mama tye jenama ape..akk nak nikon D5100..hehe minggu depan mama nak beli..huhu
x sabarnye~~ alhamdulillah..bersyukurnye aku..^____^ aku gembira sangat dapat family cenggini..meriah bebenor.. brgaduh bertumbuk lg tuh..haha minggu depan plax ayah aku nak tambah depan x silap aku..makin lawa la umah aku t..hehehe bulan depan la nampaknye aku leh tgk umah aku nih..sabar ye cumy ^_____^


pergh!! dr tgh ari dok menghadap tv pas uh on9..pe seyh...xde ke org nak ajk aku keluar..haha mmber2 semue bz...ggrrr~~ fikri lak petang baru nak ajk g umah die..mmg aku x pegi lah kan-,- jom la sesape ajk aku kuar g KL!!! huk3 busannye dok umah..sensorang lagi tuh..urr~~ td aum mesej bole plax die tengok wayang kan=.=|| ckp xkan tgk..last2 tengok jgk..dah agak punya mesti x tahan punya..alasan die kawan2..puiihh!! hahaha!! mampos aku kalo die bace nih..haha(gurau saje ^_____^) untung la bole kuar..tengok wayang lg tuh-,- sesapa ade nak ajak aku kuar x?? buat contract tok 1 ari je..hahaha ramai2 pon xpe..hehe walaweh!!! jom la weyh!! single ke double ke kite wat mcm kite single,...bhahahaha!!!

3 comments:

  1. oww..cam singel ea...ok fine... :(

    ReplyDelete
  2. saya gurau je wak..busaaannn ^__^ awk pon bknnye pernah kuar ngan sye kan kan kan~ :P

    ReplyDelete